ponedeljek, 2. junij 2014

Fascinantne postelje za otroške sobe

Tokrat ne bomo govorili o samem opremljanju otroške sobe, ampak se bomo osredotočili bolj na postelje. Le-te so namreč lahko zelo domiselne in edinstvene, tako da vam bomo z nekaj primeri mogoče postregli s kakšno dobro idejo, da boste tudi sami prenovili postelje doma.

Že od nekdaj je otrokom zanimivo postavljanje bunkerjev in hišk na drevesih, kar pa ne pride v poštev za mestne otroke, saj nimajo zelenja ravno v izobilju v njihovi okolici. V takšnem primeru jih lahko razveselite z „hiško na drevesu“ kar v njihovi otroški sobi, ki bo služila kot postelja. Uporabite lahko kar navaden pograd, kjer spodnjo posteljo odstranite, zgornjo pa spremenite v hiško. Sama izdelava res ni zapletena, otrokova sreča pa je s takšno posteljo zagotovljena! :)

otroške sobe

Naslednjo posteljo vam pokažemo zgolj za primer kaj vse se nekateri spomnijo, vi najverjetneje ne boste šli dejansko postavljati avtomobila oz. dela avtomobila v otroške sobe, ali pač? :) Je pa zelo unikatna ideja, tu nimamo kaj pripomniti :)

otroške sobe

Zelo popularne so še postelje v obliki avtomobilov, gasilskih tovornjakov, gradov, čolnov, itd. Več si jih lahko ogledate na spodnji povezavi:

Ni komentarjev:

Objavite komentar