petek, 25. oktober 2013

Filmske otroške sobe

Včasih si pri opremljanju otroške sobe nekateri dajo preprosto duška in se prepustijo domišljiji. Včasih tako iz otroških sob izdelajo pravcate umetniške kreacije. Dober primer so sobe, ki jih uredijo po filmskih uspešnicah. Poglejmo nekaj idej za fantovske otroške sobe.

Čeprav je že kar nekaj časa minilo od zadnjega dela Piratov s Karibov, so gusarji še vedno zelo popularni v otroški domišljiji. Nekateri so v tem stilu opremili celo otroške sobe. Seveda ne govorimo o malenkostih, ampak o dobro premišljenih in zanimivih detajlih, kot npr. zemljevid skritega zaklada na steni in gusarska zastava.

otroške sobe

Le kdo ne pozna Supermana? Sramežljivi novinar Clark Kent, ki se spremeni v superheroja in varuje svet pred nepridipravi, je popularen že od leta 1938, zato ni čudno, da najdemo dizajn otroške sobe tudi v tem stilu. 

otroške sobe

Pozabiti pa ne smemo seveda tudi na Batmana. Ameriški miljonar Bruce Wayne varuje mesto Gotham pred raznimi pingvini in Jokerji, na sceni je pa že od leta 1939. Popularen je očitno tudi pri malce starejših, saj soba na spodnji sliki deluje malce resnejše kot ostale otroške sobe.

otroške sobe

Na katerega junaka pa prisega vaš malček?

Ni komentarjev:

Objavite komentar