sreda, 5. marec 2014

Otroške sobe in ventilatorji

Zima počasi prehaja v pomlad, sneg je izginil iz ulic in kar naenkrat bo tu spet poletje, ki bo s seboj prineslo vročino in soparo. Da bojo otroci lažje prenašali visoke temperature, jim lahko v otroške sobe namestite stropni ventilator, ki z velikim pretokom zraka učinkovito hladi, prav vam pa lahko pride tudi pozimi, saj topel zrak potiska nazaj k tlom.

Če niste ravno za klasične oblike ventilatorjev in bi želeli otroške sobe tudi na takšen način narediti zanimivejše in zabavnejše, si lahko ogledate malce drugačne oblike, saj je izbira na trgu kar pestra. Za fantovske otroške sobe bi bil recimo primeren ventilator v obliki helikopterja, ki je narobe obrnjen in z pristajalnimi sanmi pritrjen na strop, ventilator pa predstavlja njegov rotor. 

otroške sobe

Primeren ventilator lahko najdete tudi za dekliške otroške sobe, na primer roza barve v obliki rože, za bolj praktično uporabo pa izberite takšnega v kombinaciji z lučjo. Pazite tudi na glasnost motorja, saj ima skoraj vsak v specifikacijah napisano koliko decibelov proizvaja. 

otroške sobe

Ni komentarjev:

Objavite komentar