torek, 21. januar 2014

Gusarske otroške sobe

Pirati s Karibov je bila ena izmed najuspešnejših filmskih trilogij, zato ni nič nenavadnega, da se je nad njimi navdušilo veliko otrok po vsem svetu. Ogromno smo videli tudi Jack Sparrow pustnih mask, če vas pirati navdušujejo, pa imate lahko s takšnim motivom opremljene otroške sobe kar čez celo leto in ne samo za pusta. 
otroške sobe
Gusarske otroške sobe 1

Opremljanje gusarske otroške sobe lahko izvedete na dva načina. Prvi je, da se tega lotite kar se da prepričljivo in otroške sobe opremite tako, da dejansko izgledajo kot prava gusarska ladja. Potrebujete torej primerno posteljo, saj je le-ta najbolj opazna in igra veliko vlogo pri opremljanju, piko na “i” pa bo dodala še skrinja, v katero lahko otrok pospravi igrače, namesto zaklada. Tu so seveda še razni dodatki, ki so nepogrešljivi za vsakega pravega gusarja : topovi, zemljevidi, kompas, teleskop, papiga, palme, pesek in morje. 
otroške sobe
Gusarske otroške sobe 2

Drugi način opremljanja otroške sobe za pirate je malce enostavnejši. Začnete lahko tako, da posteljo oblečete v gusarsko posteljnino, prav tako se dobijo v takšnem stilu tudi zavese. Na nočno omarico lahko položite gusarsko svetilko, kot okrasek pa lahko uporabite sablje in klobuke. 
otroške sobe
Gusarske otroške sobe 3

Ni komentarjev:

Objavite komentar